PALVELUT

Voimauttava elämäkerta

Onko aika laittaa ajatuksia järjestykseen? Voimauttava elämäkerta on ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan tai ammatilliseen keskusteluapuun verrattava toiminnallinen menetelmä, jossa pääpaino on käyttää eheyttävästi sanoittamisen keinoja. Vaikka elämäkertaa tehdessä katsotaan taaksepäin on suunta kuitenkin paremmassa huomisessa. Jokaisen tapaamisen jälkeen saat palan omaa elämäkertaa kirjoitettuna itsellesi.

Lisää tietoa

Hinnasto: viisi kertaa 450 €, kymmenen kertaa 835 €, puolen vuoden jakso (20 krt) 1540 € (hinnat sisältävät ALV 24 %)

Kirjoituksen palaute

Aiotko lähettää kirjasi kustantajalle tai haluaisitko palautetta muuten kirjoituksestasi. Oikeakielisyyden korjaa tietokone, mutta tekstin rakenteeseen, tarinan kuljettamiseen ja luoviin ratkaisuihin on mahdollista saada rakentavaa ja kriittistä palautetta. Palautetta saa myös keskeneräisiin teksteihin tai kirjoituksen ongelmakohtiin.

Nyt on aika antaa unelmille mahdollisuus toteutua. 

Lisää tietoa

Lyhyt proosa tai osa pidemmästä käsikirjoituksesta 65 €/2 h. Romaani 150 €/6 h. Hinnat pitävät sisällään kirjallisen palautteen. Yhdessä palautteen läpikäyminen 65 €/h. (hinnat sisältävät ALV 24 %)

Kirjoittajan buusteri

Haaveiletko kirjan kirjoittamisesta tai onko tyhjänpaperin kammo sotkenut luovan prosessin? Haluaisitko palautetta kirjoittamisestasi tai olisiko aika kokeilla jotain uutta tekniikkaa, mutta idea puuttuu? 

Tapaamiset hoituvat verkossa juuri sinulle parhaaseen aikaan. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Lisää tietoa

Hinnasto: 65 €/tunti (hinnat sisältävät ALV 24 %) 

Kurssit ja työpajat

Mistä voisi löytää uutta intoa kirjoittamiseen? Kurssit ja työpajat tarjoavat näkökulmia ja tekniikoita, joiden avulla on mahdollisuus innostua uudesta ja uudestaan. Kirjoittajan improvisaatioharjoitukset, aloittamisesta helppoa, suunnitelmallinen kirjoittaminen, menetelmämestariksi, tavoitteesta tarinaksi, stand up komiikan kirjoittaminen, aforismin rakennuspalikat ja monet muut kurssit ovat auttaneet kirjoittajia vuosien varrella. 

Uutiskirjeen tilaajalle tulee ensimmäisenä tieto alkavista kursseista ja työpajoista. Voit myös toivoa mieleistä kurssia lähettämällä sähköpostia. 

Runot, värssyt, puheet ja muut tekstit

Haluaisitko antaa ainutlaatuisen runon tai tarinan lahjaksi? Onko edessä juhlapuhe, mutta ajatukset eivät tartu paperiin? Olisiko mukava saada kotisivulle tai blogiin jonkun muun kirjoittamaa tekstiä? 

Ratkaisu näihin löytyy täältä.

Hinnasto: 65 €/tunti (hinnat sisältävät ALV 24 %)